Notice: Trying to get property of non-object in /home/vhosting/w/vhost0077150/domains/thomvanstraten.nl/htdocs/www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Blessure en Herstel

Blessure en Herstel

Een blessure kan het sporten in de weg staan. In sommige gevallen is het verstandig om niet te bewegen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Het is belangrijk dat de belasting niet hoger is dan de belastbaarheid.

Bij veel klachten kunt u blijven bewegen! Sterker nog: langdurige rust leidt tot een trager herstel. Naast een behandeling krijgt u ook huiswerkoefeningen mee die specifiek gericht zijn op het versterken van uw spieren. Wanneer uw spieren sterker worden gaat uw belastbaarheid omhoog en kunt u meer aan in uw dagelijkse activiteiten.

Indien gewenst staan wij open voor een gesprek met uw fysiotherapeut of behandelaar. In overleg kunnen wij u trainingsschema vormgeven.

Tapen en massage

Naast gerichte trainingen kunt u ook bij ons terecht voor sportmassage en het aanleggen van sporttape. Bij blessures biedt sporttape ondersteuning. De tape trekt de huid omhoog waardoor de doorbloeding verbetert. Een betere doorbloeding zorgt voor een sneller herstel. Ook heeft de tape een ondersteunende functie voor de spieren. Voor meer informatie over onze verschillende soorten massage kunt u kijken onder het kopje ”diensten”.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op.