Blessure behandeling

  • Fysieke blessurebehandeling op de werkvloer

Resultaat
Wij zeggen vaker dat wij erg goed zijn in wat wij doen. Dit komt omdat wij streven naar de meest effectieve en efficiënte manier om een klant naar resultaat te leiden; zo ook in fysieke beperkingen.

Fysiotherapie en Overload Worldwide
Als fysiotherapeut en advanced mylogenics practitioner behalen wij met diverse eenvoudige techniek snel resultaat. U kunt denken aan klachten de nek, rug of schouders. Met onze eigen behandelbank op locatie kunnen wij in korte tijd veel mensen behandelen; onze gouden regel: met minimaal 50% minder pijn de behandeling afsluiten.

Uiteraard lukt dit niet met elke patiënt/klant! Het komt ook voor dat er andere factoren aanwezig zijn waardoor onze ‘behandeleis’ niet gehaald wordt. Dit kan komen door: sociaal-emotioneel component, onder- of overbelasting, hormonale disbalans, slechte voeding of externe factoren zoals een slecht bed, stoel of bank. Let wel: Dit is geen excuus om onszelf in te dekken; wij zijn zelf onze grootste criticaster.

Niet-gecontracteerde zorg
Als BIG- geregistreerd fysiotherapeut ben ik niet aangesloten bij zorgverzekeraars. Wij willen niet beperkt worden door regels of een minimale/maximale behandelduur. U en het behandelresultaat staat centraal.