Discgolf

  • Discgolf

  • Discgolf

  • Kan Jam

Programma Kan Jam/Discgolf
Discgolf is voor bedrijven, teambuilding, groepsuitjes en particulier. Het is laagdrempelig en snel te leren voor iedereen! Dit ‘pakket’  is met succes bij meerdere bedrijven en locaties door heel Nederland gegeven. Het pakket is wellicht niet eens uniek, maar onze begeleiding en enthousiasme die u er bij boekt wel!

Laagdrempelig
Een groepsactiviteit waarin u kunt lachen, licht in beweging bent en toch een stukje strijdlust verwerkt zit.

Warming up:  hier maken wij gebruik van de Kan Jam’s. Afhankelijk van de groepsgrootte kunt 2 versus 2 of 1 versus 1 ‘ingooien’. Dit is een leuk spelletje waarin u en uw teammaatje op verschillende manieren punten kunt verdienen. Het is competitief én u went aan het gooien met de frisbee.

Parcours: wij zijn op tijd aanwezig zodat wij de mogelijkheden in kaart brengen. Vervolgens zetten wij een leuk en uitdagend parcours uit. Het is leuk als dit parcours obstakels omvat zoals bomen, beekjes of een speeltuin. Het aantal stations is afhankelijk van de tijdsplanning, aantal deelnemers en ruimte in de omgeving. Tijdens dit spel is het de bedoeling om in zo min mogelijk aantal worpen de frisbee in het volgende baken te werpen. Klinkt wellicht heel makkelijk, maar de praktijk leert anders. En zoals wij al vermelden; heel laagdrempelig maar toch zien wij al snel iedereen fanatiek worden!

Activiteit afgelopen?
Wij kunnen wellicht nog iets van prijzen met een stukje catering of een borrel regelen. Dit is tevens afhankelijk van uw behoefte en verwachtingen, de afstand en het aantal deelnemers. Interesse?! Wij gaan graag een keer met u in overleg over de mogelijkheden!