Fysiotherapie en behandeling

  • Fysiotherapie en behandeling

Resultaat
Wij zeggen dat wij goed zijn in wat wij doen. Dit komt er voortdurend gestreefd wordt naar de meest effectieve en efficiënte manier om een klant naar resultaat te leiden; zo ook in fysieke beperkingen. Vanuit huis of op locatie biedt ik fysieke behandeling aan voor particulier. Ons doel: minimaal 50% klachtenreductie na één behandeling. Wij willen in korte tijd het maximale resultaat halen en uw doelstelling bereiken.

Mix tussen fysiotherapie en advanced mylogenics practitioner
Als fysiotherapeut en advanced mylogenics is onze werkwijze net even anders. Wij behandelen alledaagse klachten zoals nek-, schouder, knie of rugklachten. Maar het is ook een uitdaging om met de meer complexe problematiek aan de slag te gaan.

We kunnen natuurlijk niets garanderen  maar we houden van een puzzel! Tijdens een behandeling zijn zelf onze grootste criticaster; dit betekent dat wij schakelen als er na maximaal 3 behandelingen geen tot weinig resultaat behaald is.

Afhankelijk van u verzekering krijgt u een gedeeltelijke of volledige vergoeding van uw zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van uw verzekering vaak tussen de 50-75%.  Let wel: een aanvullend pakket fysiotherapie is net zoals bij alle andere praktijken noodzakelijk. (Alle prijzen zijn marktconform)

Intakegesprek & onderzoek: 50
Intakegesprek met verwijzing: 45
Behandeling: 40
Behandeling aan huis: 50

Meer informatie of wilt u een intakegesprek inplannen?
U kunt bellen naar 0613501535, mailen naar info@thomvanstraten.nl of maak gebruik van het contactformulier en dan bel ik u zo snel mogelijk op.

Behandeladres: Merelweg 105, 1706 BE in Heerhugowaard