Fysiotherapie en behandeling

  • Fysiotherapie en behandeling

Resultaat
Wij zeggen vaker dat wij erg goed zijn in wat wij doen. Dit komt omdat wij streven naar de meest effectieve en efficiënte manier om een klant naar resultaat te leiden; zo ook in fysieke beperkingen.

Fysiotherapie en Overload Worldwide
Als fysiotherapeut en advanced mylogenics practitioner behalen wij met diverse eenvoudige techniek snel resultaat. U kunt denken aan klachten de nek, rug of schouders. Vanuit huis, een praktijk of op locatie biedt ik fysieke behandeling aan voor particulier.

Uiteraard lukt dit niet met elke patiënt/klant! Het komt ook voor dat er andere factoren aanwezig zijn waardoor onze ‘behandeleis’ niet gehaald wordt. Dit kan komen door: sociaal-emotioneel component, onder- of overbelasting, hormonale disbalans, slechte voeding of externe factoren zoals een slecht bed, stoel of bank. Let wel: Dit is geen excuus om onszelf in te dekken; wij zijn zelf onze grootste criticaster.

Behandeling vanuit huis> niet-gecontracteerde zorg
Als BIG- geregistreerd fysiotherapeut ben ik niet aangesloten bij zorgverzekeraars. Wij willen niet beperkt worden door regels of een minimale/maximale behandelduur. U en het behandelresultaat staat centraal. Vaak wordt een gedeelte van de behandeling vergoedt door uw verzekeraar. Als u op onderstaande link klikt ziet u uw situatie. Vergoeding niet-gecontracteerde zorg 2023

Fysiotherapie op de praktijk
Ik werk als ZZP-er bij Fysiopraktijk Daniel Zondervan in Heerhugowaard. Een fijne en professionele werkomgeving met leuke collega’s. Binnen deze praktijk zijn contracten afgesloten met vrijwel alle zorgverzekeraars. Heeft dit u voorkeur? Plan een afspraak in en dan zie u daar!

Eerst meer informatie?
Ik ga graag met u in gesprek over de kansen en mogelijkheden