(Hormonaal) Gezond Thom van Straten SPORT

  • Hormonaal Gezond

Thom van Straten SPORT (TvSS) Programma Hormonaal Gezond 

Hormonale problemen
Niet ‘lekker in je vel’, snel aankomen, op de verkeerde plekken afvallen, snel geprikkeld, weinig energie, slechte huid, voedingsintoleranties, hart & vaatziekten, diabetes of slecht slapen. Voorbeelden die helaas voor velen van ons bekend zijn. Veel; zowel niet alles wordt veroorzaakt door een hormonaal disbalans in je lichaam.

Heel vervelend als u ook klachten ervaart, maar het goede nieuws is dat u hier iets aan kunt doen! Door middel van training, voeding en suppletie kunt u een gezonde basis creëren waardoor het lichaam  in balans komt. Dit programma is zodanig ontworpen dat er op verschillende vlakken resultaat geboekt is, al op de korte termijn!

In dit programma creëren wij een basis wat bestaat uit training, voeding, en supplementen.

Voeding: het is niet alleen belangrijk dat u gezond en voldoende eet, uw lichaam moet dit ook efficiënt opnemen. Zo kan een ‘perfect’ voedingspatroon toch leiden tot half resultaat. In de basis leggen wij aandacht op het ‘herstel’ van je lichaam. Dit is vrijwel altijd noodzakelijk door stress, overmatige inname van suikers, slaaptekort, alcohol, enzovoorts. Het maag-darm stelsel heeft een directe verbinding met de hersenen en in een onderlinge wisselwerking wordt bepaald hoe u zich voelt en functioneert. Vandaar dat de darmen ook wel de ‘Second Brain’ worden genoemd.

Training: door middel van specifieke krachttraining kunt u uw hormonale disbalans verkleinen. Dit doen we door te spelen met parameters zoals rust, Time Under Tension (TUT) en het aantal herhalingen en series. Het type oefeningen (grote versus kleine spiergroepen) wordt ook zorgvuldig bepaald. Zo kan een persoon die hoog in stress en laag in belastbaarheid zit minder aan en zal deze training er ook anders uitzien. Het uitgangspunt is dat iedereen binnen eigen kunnen tot 100% gaat. Er zijn 2 trainers die u hier in begeleiden.

Supplementen: wij merken dat er een soort taboe op het innemen van supplementen heerst en eerlijk gezegd snappen wij niet waarom! De kwaliteit van voedsel gaat achteruit en daarnaast zorgt men ook slecht voor zichzelf door stress, haast of onwetendheid. Het innemen van een aantal specifieke supplementen is van cruciaal belang om je lichaam te voorzien van essentiële voedingstoffen, vitamines en mineralen. Vraag uzelf af: wat heeft u er voor over om uw huidige klachten te verminderen?!

TvSS Basisprogramma Hormonaal Gezond  (6-10 personen)

Binnen het Basisprogramma Hormonaal Gezond bieden wij u het volgende aan:

-Begeleiding met voeding en suppletie; voorbeelden en advies
-2 trainers die u op sportief vlak vooruit helpen
-Lichamelijke en mentale evaluatiemomenten
Een groep die u motiveert en stimuleert
-Grote kans op resultaat binnen een aantal weken
-U heeft op elk moment de mogelijkheid om in te stappen
-U heeft 2 trainingsmogelijkheden, waarvan minimaal 1 verplicht is
(woensdag 10:00 uur en/of vrijdag 19:00 uur)

TvSS Specifiek Programma Hormonaal Gezond 

Ten eerste willen wij u vooraf waarschuwen dat u geduld moet hebben wat betreft volledig herstel van het lichaam. Dit is afhankelijk van de omvang in disbalans, schade aan het lichaam en het te boeken resultaat. Veel klachten kunnen al drastisch afnemen bij het TvSS Basisprogramma Hormonaal Gezond. In het specifieke programma Hormonaal gezond bieden wij een op maat gemaakt advies.

Wat kunt u verwachten?

 Individueel intakegesprek: (12-punts) huidplooimeting in combinatie met een vragenlijst. Op basis van deze gegevens geven wij een gericht advies met betrekking tot uw specifieke klachten en hormonaal disbalans. Dit advies is gericht op trainen, suppletie en voeding.
Trainen: U kunt in groepsverband (PHP-deelnemers) of op individuele basis (personal training) trainen. Onze trainers zullen uw motiveren en u op fysiek vlak uitdagen.
Suppletie: Op basis van het hormonaal disbalans krijgt u specifieke suppletie. Dit nemen wij uiteraard uitgebreid met u door.
Voeding: Ook kan het voedingsadvies afwijken vanuit onze basis. Door te gaan ”spelen” met voedingsstoffen kunt u de hormonale reactie in uw lichaam behoorlijk beïnvloeden!

Wij zijn ons er bewust van dat er veel informatie op u af kan komen en dat het soms ’te mooi klinkt om waar te zijn’. Wij staan u dan ook veel plezier te woord en u kunt altijd een gratis proefles meedraaien. Ons doel in dit programma is resultaat op de korte termijn waar u voor de lange termijn van gaat genieten!

Woensdag 10:00-11:00 Hormonaal Gezond
Vrijdag 19:00-20:00  Hormonaal Gezond
  • Kosten Thom van Straten SPORT Basisprogramma MAAND
  • €100 programma
    € 99,95 supplementen
  • Kosten Thom van Straten SPORT Specifiek programma MAAND
  • €100 programma
    €50-€75 supplementen