(Hormonaal) Gezond Thom van Straten SPORT

  • Hormonaal Gezond

Hormonale problemen
Niet ‘lekker in je vel’, snel aankomen, op de verkeerde plekken afvallen, snel geprikkeld, weinig energie, slechte huid, voedingsintoleranties, hart & vaatziekten, diabetes of slecht slapen. Voorbeelden die helaas voor velen van ons bekend zijn. Veel; zowel niet alles wordt veroorzaakt door een hormonaal disbalans in je lichaam.

Voeding: het is niet alleen belangrijk dat u gezond en voldoende eet, uw lichaam moet dit ook efficiënt opnemen. Zo kan een ‘perfect’ voedingspatroon toch leiden tot half resultaat. Daarnaast moet uw lichaam voldoende voedingsstoffen, vitamines en mineralen binnenkrijgen.

Training: door middel van specifieke krachttraining kunt u uw hormonale disbalans verkleinen. Dit doen we door te spelen met parameters zoals rust, Time Under Tension (TUT) en het aantal herhalingen en series.

Supplementen: de kwaliteit van voedsel gaat achteruit en daarnaast zorgt men ook slecht voor zichzelf door stress, haast of onwetendheid. Het innemen van een aantal specifieke supplementen is van cruciaal belang om je lichaam te voorzien van essentiële voedingstoffen, vitamines en mineralen.

Individueel intakegesprek: huidplooimeting, vragenlijst en traject bepaling
Trainen: U kunt in groepsverband of op individuele basis (personal training) trainen.
Suppletie: Op basis van het hormonaal disbalans krijgt u specifieke suppletie. Dit nemen wij uiteraard uitgebreid met u door.
Voeding: U krijgt een op maat ontworpen voedingsadvies.

Interesse?
Wij komen graag met u in contact om de kansen en mogelijkheden door te spreken!

Woensdag 10:00-11:00 Hormonaal Gezond
Vrijdag 19:00-20:00  Hormonaal Gezond
  • Kosten Thom van Straten SPORT Basisprogramma MAAND
  • €100 programma
    € 99,95 supplementen
  • Kosten Thom van Straten SPORT Specifiek programma MAAND
  • €100 programma
    €50-€75 supplementen