Kamp Fowler

  • Kamp Fowler

Kamp Fowler
Met veel trots: Kamp Fowler editie 1 gaat starten! ‘Kamp Fowler’ is vernoemd naar onze (hoofd)trainer Jason Fowler. Eén van onze trainers die met 12 jaar ervaring vanuit korpsmariniers.

Inhoud en doel Kamp Fowler
Bij aanvang krijgt u in groepsverband een missie die behaald moet worden. Tijdens het kamp leert u diverse vaardigheden en zijn er verschillende opdrachten. Dit moet er toe lijden dat u als groep de eindstreep haalt. Hierbij kunt u denken aan vlotten bouwen, speedmarsen, observeren en aanhouden van ‘verdachte’ personen, kaartlezen en meer.

U ontwikkelt tijdens dit kamp een nieuwe mindset op het gebied van doorzetten, teambuilding en persoonlijke ontwikkeling.

Duur en benodigdheden
Wij voorzien u van alle benodigde materiaal zoals: slaapzakken, slaapplek, gewichtsvest, schrijfmateriaal, eten en drinken, vervoer, zaklampen, enzovoorts. Het kamp duurt in totaal 2 nachten en 3 dagen.

Planning
De invulling en invulling van Kamp Fowler is in grote lijnen nog een verrassing.

Vrijdag 22 september: 9:00 tot 9:30 Kennismaking groep en start briefing
Zondag 24 september 10:00 uur afsluiting Missie Kamp Fowler

Afsluiting Kamp Fowler
Het kamp wordt afgesloten met een groepsfoto en een korte evaluatie. Indien jullie als groep de missie behalen komt u op de ”wall of fame” en ontvangt u een certificaat.

Kosten
Eerste groep (try-out) €250, hierna €300 per kamp. (plek voor 8-10 personen)

Disclaimer
Wij kopiëren geen bestaande programma’s. Bij elke kamp creëren wij een nieuwe, unieke casus.

Aanmelden of meer informatie?
Dit kan via info@thomvanstraten.nl/ 0613501535