Kamp Fowler

  • Kamp Fowler

  • Kamp Fowler

Kamp Fowler
Met veel trots:  Kamp Fowler editie 1 gaat starten! ‘Kamp Fowler’ is vernoemd naar onze (hoofd)trainer Jason Fowler. Eén van onze trainers die met 12 jaar ervaring vanuit korpsmariniers, met daarin diverse uitzendingen, een te gek programma voor u ontwikkelt heeft. Met deze wetenschap is het normaal dat Jason dan ook alle credits verdient!

Inhoud en doel Kamp Fowler
Bij aanvang krijgt u in groepsverband een missie die behaald moet worden. Tijdens het kamp leert u diverse vaardigheden en zijn er verschillende opdrachten. Dit moet er toe lijden dat u als groep de eindstreep haalt. Hierbij kunt u denken aan vlotten bouwen, speedmarsen, observeren en aanhouden van ‘verdachte’ personen, kaartlezen en meer.

U kunt tijdens dit kamp verschillende competenties ontwikkelen, voorbeelden zijn: mentale- en fysieke weerbaarheid, militaire mindset, levenservaring, doorzettingsvermogen en samenwerken.

Duur en benodigdheden
Wij voorzien u van alle benodigde materiaal zoals: slaapzakken, tent, gewichtsvest, schijfmateriaal, eten en drinken, vervoer, zaklampen, enzovoorts. Het kamp duurt in totaal 2 nachten en 3 dagen. De eerst volgende data is van vrijdag 5 tot 7 mei 2023.

Globale invulling Kamp
De invulling en invulling van Kamp Fowler is in grote lijnen nog een verrassing. Zeer globaal kunt u het volgende verwachten:

Vrijdag 5 mei 
9:00 tot 9:30 Kennismaking groep en start briefing
9:30 tot 10:00 Opstart missie Kamp Fowler
10:00 tot ??  Missie kamp Fowler

Zaterdag 6 mei
?? tot ?? Missie kamp Fowler

Zondag 7 mei
?? tot  +/- 12:00 afsluiting Missie Kamp Fowler

Afsluiting Kamp Fowler
Het kamp wordt afgesloten met een groepsfoto en een korte evaluatie. Indien jullie als groep de missie behalen komt u op de ”wall of fame” en ontvangt u een certificaat.

Kosten
Eerste groep (try-out) €250, hierna €300 per kamp. (plek voor 8-10 personen)

Disclaimer
Wij kopiëren geen bestaande programma’s. Bij elke kamp creëren wij een nieuwe, unieke casus.

Aanmelden of meer informatie?
Dit kan via info@thomvanstraten.nl/ 0613501535