KEEZ- toernooi

  • Keez-toernooi

Editie 4  Vrijdag 9 december 2022  KEEZ- toernooi
Met veel trots willen wij u mededelen dat wij dit jaar alweer de 4de editie van het KEEZ-toernooi gaan organiseren. Maar wat maakt dit evenement zo leuk?

Eén van onze kernwaardes
Een van onze basisprincipes is het creëren van een fijne sfeer waarin een klant zich thuis voelt. Ons KEEZ-toernooi is één van onze activiteiten waarin we dit creëren. Tijdens deze spelletjesavond ziet u uw medesporters op een andere manier. Door middel van een spel is het contact vaak snel gelegd en zien wij nieuwe contacten ontstaan.

Opzet KEEZ-toernooi
U speelt samen met een teamgenoot tegen een andere team van 2 personen. De samenstelling van de teams bepalen wij vooraf. Wij raden u aan om het spel vooraf een (aantal) keer te spelen. Zo bent u op de hoogte van de regels en tactieken van het spel.

De teams die eerste, tweede of derde worden zijn er serieus leuke prijzen te winnen. Deze prijzen worden gesponsord vanuit Thom van Straten SPORT. Wat dit inhoud is vooraf altijd een verrassing!

Eigen inleg
U betaalt voorafgaand 10 euro per persoon. Dit is een bijdrage voor de verschillende hapjes en drinken gedurende het toernooi.

Opgeven?
Geen lid van Thom van Straten SPORT maar wilt u toch graag meedoen? Neem even contact op en dan kijken wij gezamenlijk wat er mogelijk is!