Mobile gym bedrijven

Mobile Gym training

Traint u graag buiten? En wilt u naast conditie ook serieus kracht en spiermassa opbouwen? Wellicht is de Mobile Gym iets voor u! Eindelijk écht krachttraining met gebruik van ons uitschuifbare gym met, onder andere, drie squat-rekken.

De Mobile Gym; de outdoor sportschool!
Wij zijn heel trots op het feit dat wij, op locatie kracht- en conditietraining, kunnen aanbieden. De Mobile Gym bestaat uit 3 uitschuifbare rekken waardoor er vele diverse opties mogelijk zijn. Voor de kenners ziet u hier enkele voorbeelden:

-barbells (squat, deadlift, goodmorning, bench press, lunges, press and clean, shoulder press, barbell roll-out etc.)
-TRX suspension trainer (écht het hele lichaam: push up, pull up, plank, reversed fly, jump squats, pistol squat, triceps extension, etc.)
-Monkeybar van 10 meter (obstakeltraining, pull ups of powerbands)
-Maar ook ‘los’ materiaal zoals: landmark, kettebells, sportmatjes, gewichten en uiteraard een muziekbox ter motivatie!

Sport op locatie
De Mobil Gym maakt kracht- en conditie training op locatie mogelijk. Trainen op eigen locatie is laagdrempelig en heeft tot gevolg dat er meer personeel aansluit voor, tijdens of na werktijd. Het feit dat dit nét even wat anders is helpt uiteraard ook mee!

Voor alle instapniveaus
Vanuit kennis en ervaring zorgen wij dat iedereen op eigen niveau traint. Dit geldt voor het onderlinge sportniveau, maar ook voor deelnemers met blessures. In ons perspectief moet u lichamelijke klachten en blessures niet vermijden. Binnen deze situatie kijken wij naar uw mogelijkheden, wellicht kan gedurende training zelfs wat fysiotherapeutische handelingen verrichten, deze zijn vaak snel en effectief.

Sportsfeer
Ons bedrijf staat bekend om pittige lessen en het gemoedelijke contact binnen en buiten de sportschool. U zult tijdens de les worden uitgedaagd en ook nieuwe mensen leren kennen als u dit wilt. Sporten wordt (weer) iets om naar uit te kijken.

Intakegesprek
Na het invullen van ons contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.