Notice: Trying to get property of non-object in /home/vhosting/w/vhost0077150/domains/thomvanstraten.nl/htdocs/www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26

Obese Lifestyle programma

Programma voor mensen met zware of morbide obesitas

Het Obese Lifestyle programma is ontwikkeld voor mensen met zware of morbide obesitas die hun leven drastisch willen veranderen. In dit programma gaan wij in 6 maanden tijd zo veel mogelijk afvallen. U krijgt tijdens dit programma het totaalpakket, namelijk persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding, bewegen en levensstijl.

Voorbereiding Obese Lifestyle Programme

In eerste instantie is het belangrijk om goed voorbereid te starten aan dit programma. Om dit te bereiken doen we het volgende:

– U bent op de hoogte van het programma en u stelt zich hier de komende 6 maanden op in.
– Uw naaste omgeving, zoals uw vrienden, familie worden op de hoogte gesteld en zijn een belangrijk onderdeel in het programma om de kans van slagen te bevorderen.
– In een introductiegesprek van één uur nemen we uw lifestyle door. Dit gesprek is bij u thuis zodat we een goed beeld van u en omgeving krijgen. Dit gesprek is belangrijk omdat we hier in kaart brengen wat u nodig heeft om de doelstelling,die wij gezamenlijk stellen, behalen.

Begeleiding Obese lifestyle programme

In dit programma wordt u door 3 personal trainers begeleid met ieder zijn sterke eigenschappen. De trainers communiceren onderling voortdurend over uw voorgang binnen het programma. Aan het eind van elke maand is er een evaluatie met alle trainers. Naast dit evaluatie moment wordt u wekelijks gewogen om zodoende het proces in de gaten te houden. Gewicht is een meetbaar component, echter is coaching op ”gedrag” in onze ogen prioriteit. Dit betekent dat u aan het eind van dit programma in staat bent om bewust gezonde keuzes te maken in uw dagelijkse activiteiten!

Instructieprogramma Obese lifestyle programme 

De persoonlijke begeleiding neemt af naarmate het programma vordert. In de eerste maanden geven wij u tools om aan te wennen. Tevens zult u merken dat wij ” er bovenop zitten”. Naar mate het programma vordert zult u meer aansluiten bij groepslessen. Aan het eind van het programma moet u in staan zijn om zelfstandig verder af te vallen, dan wel om uw gewicht  onder controle te houden. Uiteraard kunt u zich na afloop van het programma aansluiten bij één van onze andere diensten, wat wij natuurlijk heel leuk zouden vinden!

Verander uw leven en wees gezond!

Mensen met zware of morbide obesitas hebben een verhoogd risico op diabetes of hart- en vaatziektes. Niet iedereen met obesitas krijgt hiermee te maken, maar wilt u dit gevaar lopen?! Dit programma is een investering in uzelf en voor uw omgeving. Mocht u interesse hebben kunnen wij u in contact brengen met deelnemers die het programma gedaan hebben of nu bezig zijn. Zij kunnen u hun mening vertellen over het programma.

Het is nu echt tijd om in actie te komen! Ook u bent meer dan welkom

  Invulling trainingen Inhoud
Maand 1 Personal training: 3 keer per week
Voedingsschema’s op maat
Ondersteuning in (gezond) klaarmaken eten.
12-15 personal trainingen
Voedingsschema
Kookcursus
Maand 2 Personal training: 3 keer per week
Voedingsschema’s op maat
Ondersteuning in (gezond) klaarmaken eten.
12-15 personal trainingen
Voedingsschema
Kookcursus
Maand 3 Personal training: 3 keer per week
Voedingsschema’s op maat
Ondersteuning in (gezond) klaarmaken eten.
12-15 personal trainingen
Voedingsschema
Kookcursus
Maand 4 Personal training: 2 keer per week
Groepsles: 2 keer per week
Voeding: My Fitnesspal
8-10 personal trainingen
8-10 groepslessen
Voedingsschema
Maand 5  Personal training: 2 keer per week
Groepsles: 2 keer per week
Voeding: My Fitnesspal
8-10 personal trainingen
8-10 groepslessen
Voedingsschema
Maand 6 Personal training:  1 keer in de week 60 minuten
Groepsles: 2 keer in de week 60 minuten
Voeding: My Fitnesspal
4-6 personal trainingen
8-10 groepslessen