Online coaching & training

  • Online coaching & training

    Personal training

Online coaching & training 

Wilt u graag kosten besparen én toch planmatig trainen?! Sinds kort in ons aanbod: online coaching op het gebied van voeding en training. Elk lichaam is en reageert anders. Daarom is het noodzakelijk om met het juiste ‘protocol’ en de juiste intensiteit te trainen. Plan een intakegesprek in en behaal sneller resultaat!

Intakegesprek
Tijdens het intakegesprek bespreken we de werkwijze, de (training)mogelijkheden en het advies. Het helpt als u tijdens dit gesprek precies aangeeft wat u wilt, maar ook wat u er voor wilt doen en laten. Dit is het moment waarin wij samen kijken of het doel en wensen past bij uw mogelijkheden. Indien dit het geval is gaan wij door naar de volgende stap.

Meting
Bij een onderling akkoord starten wij met een huidplooimeting en een vragenlijst. Uit deze gegevens ontstaat een advies en een trainingsplan. Dit advies is gericht op voeding en alles rondom trainen. Het is een op-maat-gemaakt advies wat er voor zorgt dat wij uw doel gaan behalen. Dit protocol nemen wij samen door.

1 training samen
Wij trainen één keer samen zodat u kunt ervaren wat ‘onze werkwijze’ inhoud. Dit vormt als basis voor uw eigen trainingstraject; u moet het schema inclusief alle regels kunnen toepassen in de praktijk.

Het trainingstraject: resultaat en kwaliteit
Wij staan voor kennis, een persoonlijke benadering en resultaat. Het trainingstraject en het einddoel is voor ons het absolute doel. U bent vrij om ons tijdens het trainingstraject te benaderen. Wij zullen u ten alle tijdens zo snel mogelijk voorzien van informatie. Zo blijft u effectief en efficiënt werken.

Uw trainingstraject
Het inplannen van een meting en evaluatiemoment is gebruikelijk na 6-8 weken. We evalueren het proces, uw ervaring en het resultaat. Indien gewenst kijken wij verder vooruit.

Interesse?
Bent u getriggerd en wilt u een gratis vrijblijvend gesprek aangaan? Wij komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken!

  • Online coaching & training
  • Meting-advies-training= 100
    Evaluatie-advies=60
    Losse training=50

De prijzen zijn inclusief 9% BTW