Ouder-kind bootcamp

De zondag sportief beginnen met uw gezin?

Met veel plezier geven wij de ouder-kind bootcamp op Sportpark de Vork in Heerhugowaard. Onze ouder-kind bootcamp staat bekend om de leuke sfeer, uitdagende sportspelletjes en bootcamp oefeningen, en versterken van de band in uw gezin.

U laat zien dat sport belangrijk is
Uw kinderen leren samenwerken met anderen, maar ook fungeert u als voorbeeld en laat u zien dat sport een belangrijk onderdeel is binnen ‘het leven’. Zo kunnen wij nog genoeg andere punten opnoemen waarom u dit samen met uw gezin moet proberen, wij beloven u, het wordt geweldig.

Inhoud van de training
Onder het genot van muziek zult u met groot en klein materiaal werken. Er staan verschillende sportopdrachten klaar die u samen met uw gezin gaat uitproberen. Aan het eind van de training vinden wij het leuk om nog wat oefeningen/opdrachten met de gehele groep te doen. Dit leidt tot vele hilarische momenten waar ook wij erg van genieten. Even niet serieus maar gewoon lekker bewegen en genieten van uw vrije dag.

Opgeven?
We geven deze les niet wekelijks omdat we dit soort lessen leuk en uitdagend willen houden. In overleg met de groep plannen wij een datum, uiteraard zijn wij afhankelijk van de opkomst omdat de les wel rendabel moet zijn. Kortom: kom gezellig langs en geniet samen met uw gezin van een sportieve zondagochtend!

Zondagochtend 10:00-11:00 Ouder-kind bootcamp

Kosten (inclusief ouders)
€10/1 kind
€12,50/2 kinderen
€15/3+ kinderen