Ouder-kind bootcamp

Wat willen wij bereiken met ouder-kind bootcamp?

Met ouder-kind bootcamp is voornamelijk plezier in combinatie met beweging belangrijk. In een ouder-kind bootcamp combineert u tijd met uw kind samen met beweging in leuke en variërende lessen. Er wordt dus wat fysieke beweging van u en uw kind verwacht!

Ondanks dat plezier centraal staat wordt er in de ouder-kind bootcamp ook degelijk gewerkt aan de motorische eigenschappen en ontwikkeling van uw kind. Hierbij kunt u denken aan springen, rollen, rennen, werpen en vangen en/of balanceren. Als ouder heeft u  in de ouder-kind bootcamps zodoende een positieve ondersteunende rol!

We hebben veel tijd en geld geïnvesteerd in variatie en plezier in lessen. Zo kopen wij nog steeds regelmatig nieuw materiaal om kinderen op een leuke en uitdagende manier tot beweging te krijgen. In de praktijk blijkt echter dat er ook ouders zijn die de ouder-kind bootcamp lessen zwetend en puffend verlaten!

Bij onze ouder-kind lessen werken we op basis van losse lessen. Bij voldoende animo is er om de 2 weken op zondagochtend een les. De tijd en datum wordt vooraf in een speciale ”ouder-kind” Whatsapp groep doorgegeven en u kunt als ouder per les aangeven of u aanwezig zult zijn samen met uw kind. Zo zit u dus niet vast aan abonnementen of rittenkaarten.

Kom gerust een keer langs en ervaar het sporten in onze gezellige groep samen met de andere ouders!

Zondag 9:00-10:00 uur
Ouder-peuter bootcamp (2-4 jaar)

Zondag 10:15-11:15 uur
Ouder-kind bootcamp (5-10 jaar)

Locatie:
Bij mooi weer: Sportpark de Vork korfbalvereniging Apollo
Bij slecht weer: gymzaal Rembrandtstraat Heerhugowaard (naast Aldi)

  • Ouder(s) met 1 kind
  • €10
  • Ouder(s) met 2 kinderen
  • €12,50