Outdoor bootcamp

 • Outdoor bootcamp training

Outdoor bootcamp

Houdt u van buiten sporten in groepsverband in combinatie met spierversterkende oefeningen? Dan zijn onze outdoor bootcamp wellicht een uitkomst. U zult op een creatieve en uitdagende manier trainen. Wij bieden wekelijks diverse bootcamps aan zodat u de training flexibel in kunt plannen! Bij interesse kunt u zich opgeven voor een gratis proeftraining

Outdoor bootcamp invulling

Outdoor bootcamp: hardlopen in combinatie met oefeningen
U rent door Heerhugowaard en omstreken en doet in groepsverband spierversterkende oefeningen. Door het concept ‘sociaal lopen’ blijft de groep bij elkaar en wordt iedereen op eigen niveau uitgedaagd.

Wanneer:
MA 19:30-20:30, start Kalmoesstraat 1, (sporthal) de Draai Heerhugowaard
DI/DO 19:00- 20:00, start Westdijk 12, Broekhorn Heerhugowaard

Outdoor bootcamp: conditie en oefeningen op één locatie
Traint u graag buiten in groepsverband maar liever op één locatie? Of heeft u wellicht toch twijfels of u ‘meekomt’ met de groep? Dan is dit de perfecte les. Doordat wij op één locatie trainen gebruiken wij naast de traditionele bootcampoefeningen ook divers sportmateriaal.

Wanneer:
ZA 9:30-10:30, start Westdijk, Haventerrein Broekhorn Heerhugowaard

Speedmarsen
Voor de meer doelgerichte sporter bieden wij sinds kort ook speedmars aan. Speedmars is een militaire term voor snelle verplaatsing ter voet, normaal gesproken door een legereenheid. Dit gebeurd meestal met volle bepakking. In deze les wordt hardlopen afgewisseld met marcheren om het langer vol te houden. Deze les wordt u begeleid door een trainer met 10 jaar ervaring vanuit Korps Mariniers. Deze les is geschikt voor mensen die zowel fysiek en mentaal getraind willen worden.

Wanneer:
DO 19:00-20:00, start Westdijk 12, Broekhorn Heerhugowaard

Gratis proefles

Zoals u merkt hebben wij in onze outdoor bootcamps verschillende mogelijkheden. Schrijf u, zonder verdere verplichtingen, in voor een gratis proefles en kijk of het ook iets voor u is!

Maandag
19:30-20:30 Outdoor bootcamp sporthal de Draai

Dinsdag
19:00-20:00 Outdoor bootcamp Westdijk 12

Donderdag
19:00-20:00 Outdoor speedmars Westdijk 12

Zaterdag
9:30-10:30 Outdoor bootcamp haven Westdijk

 • Brons, 1 keer per week:

  Maand: €30
  Kwartaal: €82,50

 • Zilver, 2 keer per week:

  Maand: €47,50
  Kwartaal: €132,50

 • Goud, 3 keer per week:

  Maand: €60
  Kwartaal: €165