Reintegratie

 • Re-integratie traject

Re-integratie
Helaas zijn burn-out klachten tegenwoordig een ’trending topic’. Het is een vicieuze cirkel van vaak meerdere factoren wat leidt tot een opeenstapeling van problemen. Het gevolg is ziekte, blessures, oververmoeidheid, lusteloosheid en uiteindelijk uitval. Het kan soms lang duren voordat een werknemer weer terug is op de werkvloer.

De kracht van sport en een contactpersoon
Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring durven wij wel te stellen dat een ‘luisterend oor’ in combinatie met bewegen en werken aan de algehele gezondheid een sterke formule is om een klant de positieve kant te laten zien. Zelf geloven wij in een persoonlijke benadering waarin je, in samenspraak met de werkgever, kijkt wat er nodig is om een werknemer uit die negatieve vicieuze cirkel te krijgen.

Lifestyle begeleiding
Door middel van aanpassingen in het het beweeg- en voedingspatroon zien wij in de praktijk dat mensen vaak op korte termijn al snel meer energie krijgen. Wist u bijvoorbeeld dat mensen die te weinig eten letterlijk depressief kunnen worden? Dit komt omdat er een 1 op 1 verbinding is tussen de darmen en hersenen.

Daarnaast moet er goed nagedacht worden over het type training; u kunt zich wellicht voorstellen dat iemand die laag belastbaar en oververmoeid is niet heel blij wordt van een intensieve en lange training. Er bestaat geen ‘one size-fits-all’.

Fysiotherapie 
Op de werkvloer noemen wij dit zelf ‘behandeld trainen’. Op locatie is behandeling mogelijk. Vaak is er met relatief eenvoudige technieken pijnreductie mogelijk. Vanaf dit punt is het van belang om, onder bepaalde voorwaarden, in het ‘probleem’ te trainen en het gebied te versterken.

Intakegesprek
Wij starten een re-integratie traject met een intakegesprek. In dit gesprek kunnen we de doelen,werkwijze en trainingstraject vaststellen. Uit dit gesprek moet uiteraard blijken dat er voldoende intrinsieke motivatie vanuit de klant is om dit traject te starten.

Meting en een op maat gemaakt advies 
In training 1 wordt er een lichamelijke en mentale beginsituatie geschetst in de vorm van 2 metingen. Vanuit dit resultaat ontstaat er een specifiek protocol gericht op het einddoel.

Trainingstraject
Tijdens het trainingstraject is het fijn om met één contactpersoon in uw bedrijf te communiceren. We kunnen sparren over de voortgang, ontwikkelingen en eventueel aanpassingen maken indien nodig.

Einddoel
Het doel wordt met de werkgever, werknemer en trainer bepaald. Het is van essentieel belang om hier een periode aan te koppelen. De doelstelling is duidelijk en meetbaar. Zo kunnen wij gezamenlijk evalueren of het doel bereikt is en wat de mogelijke vervolgstappen kunnen zijn.

Financieel
U bepaalt als werkgever zelf hoever u wilt gaan in het begeleiden van uw werknemer. Als basis vinden wij het prettig om minimaal 2 keer in de week met een klant te werken ter waarborging van de structuur. In een gezamenlijk traject kunnen het spoor samen bepalen. Het is ook mogelijk om een traject te starten van 6 of 12 maanden. De prijs wordt dan in overleg vastgesteld.

Wij komen graag met u in contact om de kansen en mogelijkheden door te spreken!

 • Re-integratie BASIS €200 maand

 • Wekelijks 1X personal training
  Mogelijkheid 1 groepsles
  Persoonlijk advies
  24/7 coaching op afstand
 • Re-integratie uitgebreid €375 maand

 • Wekelijks 2X personal training
  Mogelijkheid 1 groepsles
  Persoonlijk advies
  24/7 coaching op afstand
 • Re-integratie PREMIUM €525 maand

 • Wekelijks 3X personal training
  Mogelijkheid 1 groepsles
  Persoonlijk advies
  24/7 coaching op afstand