Sport & event

  • Kanoclinic voor basisschool

  • Suppen met tieners

  • Indoor bedrijfsfitness

  • Afsluiting event Westdijk Heerhugowaard

  • Bedrijfsevent in de Schoorlse Duinen

    Bedrijfsfitness

Veel kennis en aanbod voor bedrijven

Wij bieden zonder twijfel garantie dat wij op het gebied van bedrijfsfitness of sportevenementen iets toevoegen binnen uw ambities. Binnen uw hulpvraag ontwikkelen wij een passend programma of event wat voldoet aan uw eisen, ambities en doelstelling.

Bedrijfsfitness
U traint bij ons of wij komen naar u. Een traditionele outdoor bootcamp, onze unieke ‘Mobile Gym’ bij u op locatie of wellicht maakt u liever gebruik van de faciliteiten bij ons op locatie; alles is mogelijk. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en kansen.

Evenement water en sportboulevard Heerhugowaard
De (west)dijk in Heerhugowaard delen wij met de plaatselijke roeivereniging, kanovereniging en, iets verder, de supschool. Samen organiseren wij diverse toffe events voor scholen en bedrijven. U kunt denken aan clinics op het water, sport en fitness, workshops en meer. Dit event is elke keer weer uniek omdat de input en dus ook de uitvoering elke weer anders is. Een echte aanrader.

Sportevent op locatie
Een event op locatie behoort ook tot de mogelijkheid. In overleg bepalen wij de invulling, het niveau en het doel van deze dag. Samen zijn, plezier maken, bewegen en verbinden zijn kernwaarden die in ons perspectief terug moeten komen in een evenement. Met leuk materiaal en enthousiaste trainers zijn wij een perfecte aanvulling op uw evenement!

Wat maakt ons uniek?
U zult merken dat wij een andere visie en werkwijze hebben dan de doorsnee trainers/behandelaars. Wij zijn gek op resultaat, een fijne werksfeer en op het werk wat wij doen. We willen ons netwerk graag uitbreiden en onze kwaliteiten ook meer in het bedrijfsleven benutten!