Tiener-bootcamp

tiener bootcamp

Een tiener-bootcamp is geschikt voor kinderen tussen de 10 en 16 jaar oud. Uw kind traint een uur lang onder begeleiding van gecertificeerd personal trainer/ fysiotherapeut. De focus ligt in een tiener bootcamp in eerste instantie op het gebied van kracht en conditie.

Waarom tiener bootcamp?

Naast algemene kracht- en conditietraining zijn er er in elke training specifieke sportmomenten ingedeeld. Dit onderdeel is gericht op de individuele doelstelling van uw kind. Een tiener bootcamp is geschikt om de volgende redenen:

-Verbeteren van individuele sportprestaties
-Algemene motoriek en lichamelijke ontwikkeling
-Opdoen van spiermassa en krachtuithoudingsvermogen
-Zelfvertrouwen en bewegen/samenwerken in groepsverband
-Zelfkennis omtrent belastbaarheid eigen lichaam

Tiener bootcamp heeft een positieve bijdrage hebben op de sportprestaties van uw kind. Daarnaast kunnen kinderen op persoonlijke basis werken aan de motorische en lichamelijke ontwikkeling van het lichaam. De praktijk leert dat kinderen hier meer vertrouwen door krijgen. In sommige oefeningen moeten de tieners samenwerken. Wij dagen de kinderen uit tot communicatie en teamwork. Zodoende dragen wij bij aan het ontwikkeling van de sociale ontwikkeling op korte en lage termijn.

Tot nu toe zijn de kinderen erg enthousiast en komen ze met veel plezier naar onze lessen toe. Onze lessen zijn zwaar en moeten niet onderschat worden. Met het oog op groei en ontwikkeling zal er niet met zware gewichten getraind worden. Het trainen met lichte gewichten is echter GEEN ENKEL probleem!

Heeft u een tiener thuis zitten die wel wat beweging kan gebruiken onder begeleiding  en/of meer zelfvertrouwen op wilt doen? Of heeft u een fanatieke tiener die graag sportspecifiek stappen wil maken? Neem dan contact met ons op voor een proefles, wij helpen uw kind graag!

Maandag 17:15-18:15
Woensdag 17:15-18:15
Vrijdag 17:15-18:15

Tiener bootcamp (8-16 jaar)

Locatie:
Roeivereniging Ossa, Westdijk 12.
1704 AK, Heerhugowaard.

  • 5 rittenkaart
  • €30
  • 10 rittenkaart
  • €55