Tiener bootcamp

  • Tiener bootcamp

  • Tiener bootcamp

Veilige uitdagende sportlessen voor tieners

Iets waar veel meer aandacht aanbesteed zou moeten worden: veilig en en onder begeleiding van een personal trainer sporten voor tieners. Niet alleen volwassenen maar voornamelijk tieners willen graag zo snel en zwaar mogelijk trainen. Dit is niet productief maar ook heel gevaarlijk. Uw kind zit nog volop in de lichamelijk ontwikkeling en daarnaast is er (vaak) veel te verbeteren aan de technische uitvoering van de oefeningen.

Waarom tiener bootcamp onder begeleiding

Een tiener is nog volop in de groei en daarom is juiste begeleiding met betrekking tot sport en fitness van essentieel belang. Tijdens de groei kan een spier op veel spanning staan wat betekent dat voornamelijk explosieve zware contracties gevaarlijk zijn. Vaak uit dit zich in het scheuren van voorste kruisbanden, schade in de collateraal banden of meniscus. De spier kan de belasting niet aan en raakt instabiel.

Maar krachttraining is, op de juiste trainingswijze, juist heel goed voor tieners! Door krachttraining verbetert de belastbaarheid van spieren en pezen.  Dit heeft tot gevolg dat fysieke beperkingen afnemen en sportspecifieke prestaties maar ook fysieke en motorische vaardigheden toenemen. Tot nu toe zijn de tieners erg enthousiast en komen ze met veel plezier naar onze lessen toe. Onze lessen zijn zwaar en moeten niet onderschat worden.

Heeft u een tiener thuis zitten die wel wat beweging kan gebruiken onder begeleiding  en/of meer zelfvertrouwen op wilt doen? Of heeft u een fanatieke tiener die graag sportspecifieke stappen wilt maken? Neem dan contact met ons op voor een proefles

Woensdag 17:00-18:00 Indoor bootcamp tieners
Vrijdag 17:00-18:00 Indoor bootcamp tieners

10 rittenkaart €75 (€7,50 per les)
5 rittenkaart €40 (€8 per les)