Personal Training

  • Personal training

    Personal training

Personal training voor resultaat

Leuk dat u nadenkt over de optie tot personal training; maar hoe weet u nu bij wie u moet wezen en of dit wel iets voor u is?  Helaas is personal training geen beschermd beroep wat betekent dat iedereen zichzelf personal trainer kan noemen. Wees kritisch en stel vragen!

Intakegesprek
In ons intakegesprek bespreken wij de doelstelling voor de aankomende sportperiode. Wij nemen de doelstelling en ‘de weg richting het doel’ erg serieus. In overleg bepalen wij dus óf het gestelde doel haalbaar is binnen de gewenst tijd, maar ook wat er voor nodig is om dit doel te bereiken. Wij bespreken de werkwijze en de weg naar het resultaat.

Meting
Bij een onderling akkoord starten wij met een huidplooimeting en een vragenlijst. Uit deze gegevens ontstaat een advies en een trainingsplan.

Trainingsperiode
U kunt kiezen uit een training van 30 minuten of 60 minuten. Het hoeft niet altijd lang, maar het gaat om het toedienen van de juiste trainingsprikkel. Afhankelijk van het ‘lifestyle protocol’  en uw persoonlijke voorkeur bepalen wij de duur van de training.

Fysieke beperkingen
Op locatie staat een behandelbank. Bij fysieke klachten schakelen wij over op ‘behandelend trainen’. Dit wil zeggen dat de focus op klacht ligt. We gaan deze niet vermijden, maar op geleide van basisregels, versterken.

Resultaat en kwaliteit
Wij staan voor kennis, een persoonlijke benadering en resultaat. Het trainingstraject en het einddoel is voor ons het absolute streven. Investeer in uzelf en samen werken wij naar uw doelstelling toe.

Interesse?
Het is begrijpelijk dat u wilt weten wat personal training kost. Op basis van het intakegesprek, uw doel en verwachtingen en de periode bepalen wij in overleg welk pakket het best bij u past. Om vooraf een prijs indicatie te geven kunt uitgaan van 65 euro voor een uur en 32,50 voor 30 minuten trainen.